Daarom kiest u voor Ward.

 

 

Proeverijen van Ward's Wijn Wereld zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Tot zover niets nieuws.

 

U proeft mooie ports en wijnen die met veel kennis en aandacht zijn gemaakt. Daarom is het belangrijk dat u ook met interesse en een serieuze insteek proeft. Kijk, ruik en proef. Train uw geheugen.

 

Uw smaak, beleving en vragen zijn persoonlijk. Daarom luister ik naar wat u zegt. Echte aandacht en daarvoor de tijd nemen vind ik belangrijk. 

 

De grootste verschillen met collega's zit hem in het feit dat ik:

 

- veel aandacht besteed aan port / wijn & spijs combinaties.

- het belangrijk vind dat ik u iets kan leren waar u ook iets aan heeft.

- met passie praat over port en Portugese wijnen.

- u met gepaste trots de port en wijnen laat proeven.

 

Port- & Portugese wijnproeverijen


Ik bied arrangementen aan waarbij ik alles zelf meeneem. Makkelijk, toch? En de afwas weer mee naar huis. U kunt de geproefde port en/of wijn na afloop bestellen. Niets meer en niets minder. Zodat u lekker op uw gemak kunt genieten van de proeverij.

 

Bovendien is het een goede investering in uzelf. Zowel in port- en Portugese wijnkennis, als in reuk- en smaakvermogen met herinnering. 

 

Portcursussen voor horeca 


Voor mensen in de horeca heb ik portcursussen samengesteld.

 

Deze worden op maat aangeboden en we gebruiken de ports die u uw gasten serveert. We gaan samen aan de slag om de ports beter te leren kennen, de kennis over port te verbeteren en hoe u leert om meer port te verkopen. Daarom is dit ook geschikt als teambuilding activiteit.

 

Voor het juiste advies of bijvoorbeeld een portproeverij voor uw gasten, wil ik graag uw adviseur zijn.


 

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472 of 0495-494761 of gebruik het contact-formulier ( privacy verklaring is van toepassing ).