Proeverijen met port & Portugese wijnen

 

zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Ontdek mooie, moderne toegankelijke kwaliteit wijnen & ports die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. Vanaf 6 personen te boeken. 

 

Een proeverij is compleet verzorgd ( ik neem alles mee wat we nodig hebben ) en inclusief stokbrood, borrelplank of bites. Beleef een culinair middag of avond in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Deze proeverijen stel ik altijd graag in overleg met u samen.  Maatwerk, met uw eigen voorkeur en mijn ervaring.

In verband met vakantie is Ward's Wijn Wereld gesloten van 22 juli t/m 4 augustus 2024.

 

Jullie beginnen met een lekkere  Portugese Espumante. 

 

Daarna neem ik u in ongeveer 2,5 uur mee naar de wereld van port en Portugese wijn en beantwoord alle vragen. Ik ga uitleggen hoe u goed leert proeven en waar u op moet letten. Ontdek uw voorkeur, train uw reukvermogen en smaakpapillen en proef lekkere wijn & spijs combinaties. 

 

Ward neemt alles mee wat we nodig hebben. Makkelijk toch?! U zorgt voor tafels, stoelen en het bezoek.
 

U gaat in een ontspannen sfeer, maar met een serieuze insteek, Portugese wijnen en port proeven. Een proeverij kan bij u thuis, op uw kantoor of bedrijf, bij uw vereniging of boot. 

 

Wat u ziet, ruikt en proeft gaat u leren omschrijven. Hier ga ik vrij diep op in want zo herkent u kwaliteit. Niet iedereen is daar even goed in, maar ik ga u begeleiden. Ontdek ook het mooie van wijn & spijs combinaties.

 

De proeverijen zijn smaakvol, gezellig en met exclusieve wijnen en port. Uit ervaring weet ik dat er wijnen en port bij zitten die u lekker vindt en vaker wil drinken. Deze kunt u na afloop bestellen en worden dan op een later tijdstip bezorgd. 

 


Bedragen zijn exclusief reiskosten a 19 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472 of 0495-494761 of gebruik het contact-formulier ( privacy verklaring is van toepassing ).