Proeverijen

 

Ward biedt verschillende proeverijen aan. Met meer dan 25 jaar ervaring kan ik iets leerzaams, smaakvol en gezelligs voor u verzorgen.

 

Een proeverij kan bij u thuis, in uw tuin, op uw boot, bedrijf of vereniging. Er is veel mogelijk. Vanaf 6 personen te reserveren.

 

Organiseert u liever zelf een proeverij zonder mijn begeleiding? Dat kan natuurlijk ook. Bestel dan een proeverijbox.

In verband met vakantie is Ward's Wijn Wereld gesloten van 22 juli t/m 4 augustus 2024.

De portproeverijen beginnen met een port-cocktail. U gaat leren over port en terwijl u proeft ontdekt u lekkere port & spijs combinaties. Portproeverijen zijn proeverijen en masterclasses ineen.

 

De wijnproeverijen bieden een mooie kans om kennis te maken met Portugese Douro wijnen, die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. Het zijn moderne wijnen gemaakt met respect voor de natuur. Jullie starten met een heerlijke Espumante. 

 

De proeverijen worden gecombineerd met borrelplank. Deze zijn met zorg samengesteld en passend bij de port & wijnen. Ook als u vegetarisch bent, niet van vis houdt of iets niet lust, zijn er mogelijkheden. Vraag gerust en laat het me weten.


Bij Ward is een proeverij compleet verzorgd ( ik neem alles mee ) en inclusief borrelplank. Vanaf 6 personen te boeken. U zorgt voor een tafel, stoelen en uw bezoek. Een gezellig avondje in uw eigen omgeving.

 

U gaat in een ontspannen sfeer, maar met een serieuze insteek, port en Portugese wijnen proeven en hier over leren. Wat u ruikt en proeft gaat u leren omschrijven. Hier ga ik vrij diep op in want zo leert u kwaliteit herkennen. Niet iedereen is daar even goed in, maar ik ga jullie begeleiden. 

 

Uit ervaring weet ik dat er port & wijn bij zitten die u vaker wilt drinken. Deze kunt u na afloop bestellen en worden dan op een later tijdstip bezorgd.


Niet onbelangrijk: ben u bewust van de kwaliteit die u proeft. De port en wijnen zijn met zorg en aandacht geselecteerd. Met als uitgangspunten: goede kwaliteit, een faire prijs die voor iedereen oké is en de gedachten van de wijnmaker / wijnmaakster ten aanzien van het product, omgeving en milieu.

 

Een proeverij is lekker, leerzaam en gezellig. Vanaf 6 personen te boeken. Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de proeverijen?

Proeverij boxen


Wilt u zelf een leuke proeverij organiseren zonder mijn begeleiding? Bestel dan een port - of wijnproeverij box.

 

In de pakketten zit ook een inlogcode om het afgeschermde gedeelte op deze website te kunnen bekijken. Daar vindt u meer informatie over port en/of wijn.

 

Bekijk de mogelijkheden en laat u inspireren.

 Ward heeft geen eigen proeflokaal.

 

 

Voor particulieren, mkb en verenigingen.