Ward's Wijn Wereld, proeverijen en advies | Port & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Port adviseur voor horeca ~.


Ward kan u adviseren op het gebied van port.

 

Meer concreet: hij helpt de omzet verhogen en meer winst maken, door geven van port cursussen en kijken naar de inzetbaarheid en mogelijkheden die er zijn binnen uw assortiment.

 

Laat uw gasten terugkomen vanwege de lekkere port die jullie serveren en het goede advies wat jullie hierbij geven. Of om de port cocktails die u onderscheiden.

___

Port cursussen voor u en uw medewerkers.

Er is veel mogelijk met port. Als er kennis is bij uw medewerkers, is er al veel gewonnen. Kennis vergroot zelfvertrouwen en dat wordt weer vertaald naar uw gasten. Die kennis wordt opgedaan met een port cursus die ik voor de horeca ontwikkelt heb en aanbied. 


Port advies in uw zaak.

Ook kunnen we samen uw port assortiment onder de loep nemen en kijken wat er anders kan, waar de mogelijkheden liggen. Denk aan het serveren van lekkere port & spijs combinaties, een mooie zichtbare plaats voor de flessen in uw zaak. Of een kaartje op tafel of een pakkende tekst op een 'menu bord' als u die gebruikt. 


Port & spijsavond in uw zaak.

Wilt u iets leuks doen voor uw gasten? Denk dan eens aan een port & spijs avond die ik kan begeleiden. 


Port proeverij in uw zaak.

Wilt u iets gezellig en leerzaams doen? Biedt uw gasten een portproeverij aan die ik kan begeleiden. 


Voor horeca ondernemers heb ik een port cursus gemaakt. Met de ports die jij je gasten serveert.

Omdat elke zaak uniek is en zijn eigen waarden uitstraalt, is een vaste prijs niet te geven. Voor vragen of een gratis offerte op maat, mailt u met Ward via info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472  / 0495-494761 of gebruik onderstaand formulier. De privacy wet is van toepassing.

 

Stel uw vraag en/of omschrijf uw probleem hieronder.