Proeverijen & advies

___ Tot eind juni 2024 is het niet mogelijk om proeverijen te boeken ___

Ward biedt verschillende proeverijen aan. Met meer dan 25 jaar ervaring kan ik altijd iets moois, leerzaams, smaakvol en gezelligs voor je verzorgen. 

 

De portproeverijen beginnen met een verfrissende port- cocktail. Je gaat leren over port en terwijl je proeft ontdek je lekkere port & spijs combinaties. De portproeverijen zijn masterclasses.

 

De wijnproeverijen bieden een mooie kans om kennis te maken met Portugese Douro wijnen, die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. Het zijn moderne wijnen gemaakt met respect voor de natuur. Jullie starten met een heerlijke Espumante. 

 

De proeverijen worden gecombineerd met borrelplank. Deze zijn met zorg samengesteld en passend bij de port & wijnen. Ook als je vegetarisch bent, niet van vis houdt of iets niet lust, zijn er mogelijkheden. Vraag gerust.

 


Een proeverij kan bij je thuis, in je tuin, op je boot, bedrijf of vereniging. Er is veel mogelijk. Ik neem alles mee wat we nodig hebben. Jij zorgt voor de ruimte, tafel en stoelen en je bezoek.

 

Niet onbelangrijk: ben je bewust van de kwaliteit die je proeft. De port en wijnen zijn met zorg en aandacht geselecteerd. Met als uitgangspunten: goede kwaliteit, een faire prijs die voor iedereen oké is en de gedachten van de wijnmaker / wijnmaakster ten aanzien van het product, omgeving en mileu.

 

Een proeverij is lekker, leerzaam en gezellig.

Vanaf 6 personen te boeken.

 Ward heeft geen eigen proeflokaal.

 

 

Voor particulieren, mkb en verenigingen.