Ward's Wijn Wereld: port, Espumantes & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Over Ward


Ergens in 1988 gaf ik mijn eerste proeverij met als thema; de Cru's van Beaujolais. De tijd dat wijn nog gewoon alleen uit Frankrijk kwam. 

 

De jaren erna zijn het enthousiasme, de kennis van wijn en port ontstaan door studies, cursussen en bezoeken aan wijnbedrijven. Maar zeker ook door werk in hotels en restaurants in België, Luxemburg, Portugal en Nederland zelf. 

 

Ik hou me bezig met port & Portugese wijnen. Hierdoor is de doelgroep beperkt maar juist die liefhebbers vertel ik graag het verhaal en laat ik kennis maken met mooie port en wijn.

 

De proeverijen worden gecombineerd met borrelplank en/of amuses. U zult merken dat de door mij en Linda uitgezochte wijn & spijs combinaties heerlijk zijn. Ward is onderscheidend in de toewijding van het combineren van port & spijs combi's.

 

Ik vind het leuk om nieuwe ideeën uit te proberen. Iets moois maken met pure smaken, goede kwaliteit en niet te veel poespas. Dit vind u terug in de bijpassende amuses / bites bij proeverijen.


U en jij


Op deze website wordt u aangesproken met 'u'. Gewoon omdat ik dat zo gewend ben en ik u nog nooit heb gezien. Bij e-mails kan dat overgaan in jij. Ook bij mensen thuis veranderd dat meestal in; zeg maar je en jij. Dat maakt het persoonlijker. Proeverijen zijn informatief, lekker en leerzaam, maar het mag natuurlijk ook best gezellig zijn.