Proeverijen met port & Portugese wijnen

zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Ontdek mooie, moderne toegankelijke kwaliteit wijnen & ports die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. En vanaf 6 personen te boeken. 

 

Een proeverij is compleet verzorgd en inclusief stokbrood, borrelplank of bites. Beleef een culinair middag of avond in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Deze proeverijen stel ik altijd graag in overleg met je samen. Maatwerk, met jouw eigen voorkeur en mijn ervaring.

 

Tot eind juni 2024 is het niet mogelijk om proeverijen te boeken.


Jullie beginnen met een lekkere  Portugese Espumante. Naar keuze of een Brut of een Brut rosé.

 

Daarna neem ik je in ongeveer 2,5 uur mee naar de wereld van port en Portugese wijn en beantwoord alle vragen. Ik ga uitleggen hoe je goed leert proeven en waar je op moet letten. Ontdek jouw voorkeur, train je reukvermogen en smaakpapillen en proef lekkere wijn & spijs combinaties. 

 

Ward neemt alles mee wat we nodig hebben. Makkelijk toch?! Jij zorgt voor tafels, stoelen en het bezoek.
 

Je gaat in een ontspannen sfeer, maar met een serieuze insteek, Portugese wijnen en port proeven. Een proeverij kan bij je thuis, op je kantoor of bedrijf, bij je vereniging of boot. 

 

Wat je ziet, ruikt en proeft ga je leren omschrijven. Hier ga ik vrij diep op in want zo herken je kwaliteit. Niet iedereen is daar even goed in, maar ik ga je begeleiden. Ontdek ook het mooie van wijn & spijs combinaties.

 

De proeverijen zijn smaakvol, gezellig en met exclusieve wijnen en port. Uit ervaring weet ik dat er wijnen en port bij zitten die je lekker vindt en vaker wil drinken. Deze kun je na afloop bestellen en worden dan op een later tijdstip bezorgd. 

 


Bedragen zijn exclusief reiskosten a 19 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472 of 0495-494761 of gebruik het contact-formulier ( privacy verklaring is van toepassing ).