Ward's Wijn Wereld - Port & Portugese Douro wijnen - bel Ward 06-41920472

Portcursus voor horeca mensen.


Je hebt een leuke zaak met een mooie kaart maar haalt nog te weinig winst uit het port assortiment. Dat is jammer want er is veel mogelijk is met port. 

 

Na een port cursus  - toegespitst op jou zaak en de port die jij schenkt - kunnen je medewerkers en jij, je gasten optimaal adviseren. Jullie weten nu waarover je praat. 

 

Laat je gasten terugkomen vanwege de lekkere port die je schenkt en het advies hierbij.

 

Voor horeca ondernemers heb ik een port cursus gemaakt. Met de ports die jij je gasten serveert.

Om je gasten goed te kunnen adviseren in hun keuze, is het belangrijk om te weten wat port nou eigenlijk is en hoe het gemaakt wordt. En vooral wat de verschillen zijn tussen de diverse portstijlen. Kennis, denken in kansen en enthousiasme zijn hierin belangrijk en dat ga ik jullie leren. 

 

Jullie gaan natuurlijk ook port proeven ( als je 18 jaar of ouder bent ) zodat de aroma's en smaken in je herinnering zitten. Die voorsprong heb je alvast. Een portcursus duurt ongeveer 4 uur.

 

~ Hoe komt je erachter welke port je gast graag drinkt.

~ Welke port adviseer je waarbij.

~ Welk glas gebruiken we en hoeveel gaat er dan in.

~ Ook leuk: verwen je gasten met lekkere port-cocktails.

 

Kennis vergroot het zelfvertrouwen, waardoor de service beter wordt en er daarom meer tevreden gasten komen.

 

In een voorbereidend gesprek bepalen we welke ports jullie beter gaan leren kennen. Eventueel samen met gerechtjes van de kaart. Naderhand houden we nog contact. Gewoon om te kijken hoe het gaat en of ( en waar ) je nog tegenaan loopt.

 


Omdat elke zaak uniek is en zijn eigen waarden uitstraalt, is een vaste prijs niet te geven. 

 

Voor vragen of een gratis offerte op maat, mail je met Ward via info@wardswijnwereld.com, bel je 06-41920472, of gebruik je onderstaand formulier. De privacy wet is van toepassing.