Espumante proeverijen

zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Een leuke gelegenheid om mooie, moderne Portugese Espumante wijnen te proeven van mooie kwaliteit, die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn.

 

Alle Espumantes die u proeft, komen uit het noorden van Portugal, de Douro streek. Dit gebied staat bekend om zijn bodem van leisteen en graniet, dat zorgt voor de zo karaktervolle wijnen.

 

Een Espumanteproeverij van Ward is altijd compleet verzorgd en inclusief welkomdrankje en bijpassende borrelplank. Een Portugese Espumante wijnproeverij is al vanaf 6 personen te boeken.

 

Culinair genieten in uw eigen omgeving. Dat kan ook in uw tuin, op uw boot, uw kantoor of bij uw vereniging. 

 


 

glaasje Espumante.

5 Douro Espumantes,

borrelplank.

 

___

 

 6  -    7 personen € 39,50  

8  -  10 personen € 29,95 

 

 

glaasje Espumante.

6 Douro Espumantes,

borrelplank.

 

___

 

  6 -  7  personen € 42,50 

   8 - 10 personen € 31,95  

 

 

glaasje Espumante.

7 Douro Espumantes,

borrelplank. 

 

___

 

  6 -  7 personen € 46,50 

 8 - 10 personen € 34,95 

 

 

Bedragen zijn per persoon.

 


Bij elke Espumante proeverij open ik nieuwe flessen en laat deze bij u staan.


U begint met een lekkere Portugese Espumante ( Portugese mousserende wijn). 

 

Daarna neem ik u in ongeveer 2 uur mee naar de wereld van Portugese Espumantes en beantwoord alle vragen. Ik ga ook uitleggen hoe u goed leert proeven en waar u op moet letten. Ontdek uw voorkeur, train uw reukvermogen en smaak papillen en proef lekkere wijn & spijs combinaties. 

 
Ward neemt alles mee. Makkelijk toch?! U zorgt voor tafels, stoelen en het bezoek.
 
 

U gaat in een ontspannen sfeer, maar met een serieuze insteek, Portugese Espumantes proeven. Wat u ziet, ruikt en proeft gaat u 'leren' omschrijven. Niet iedereen is daar goed in, maar ik ga jullie begeleiden. Ontdek ook mooie wijn & spijs combi's.

 

Bij de proeverijen proeft u wijnen die beperkt verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt ). Uit ervaring weet ik dat er wijnen bij zitten waar u enthousiast van wordt. Die wijnen kunt u bestellen en worden dan op een later tijdstip bezorgd. 

 

Ward heeft geen eigen proeflokaal.