Ward's Wijn Wereld | Port & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Over Ward


Ergens in 1988 gaf ik mijn eerste proeverij met als thema; de Cru's van Beaujolais. Dat was de tijd dat wijn nog gewoon uit Frankrijk kwam. 

 

De jaren erna zijn het enthousiasme, de kennis van wijn en port ontstaan door studies, cursussen en bezoeken aan wijnbedrijven. Maar zeker ook door werk in hotels en restaurants in Luxemburg, Portugal, België en Nederland. 

 

Ik hou me alleen bezig met port & Portugese wijnen. Gespecialiseerd in port en wijn uit het Portugese Douro gebied. Hierdoor is de doelgroep beperkt maar... die mensen die hebben meer dan gemiddelde belangstelling. Juist die liefhebbers vertel ik graag het verhaal en laat ik kennis maken met mooie port en wijn waar ik mee werk.

 

De proeverijen worden altijd gecombineerd met borrelplank en/of amuses / bites. U zult merken dat de door mij en Linda uitgezochte wijn & spijs combinaties heerlijk zijn. Ward is onderscheidend in de toewijding van het combineren van port & spijs combinaties.

 

Ik vind het leuk om bezig te zijn met port / wijn & spijs combinaties. Om nieuwe ideeën uit te proberen, op zoek gaan naar lekkere producten. Iets moois maken met pure smaken, goede kwaliteit en niet te veel poespas. Passend bij de port en/of wijn.

 


Op deze website wordt u aangesproken met 'u'. Gewoon omdat ik dat zo gewend ben en ik u nog nooit heb gezien. Bij e-mails kan dat overgaan in jij. Ook bij mensen thuis veranderd dat meestal in; zeg maar je en jij. Dat maakt het persoonlijker. Proeverijen zijn natuurlijk lekker en leerzaam, maar het mag ook gezellig zijn.