Ward's Wijn Wereld - Port & Portugese Douro wijnen - bel Ward 06-41920472


Ward biedt verschillende proeverijen aan


 

De portproeverijen beginnen altijd met een lekker verfrissende port-cocktail. De wijnproeverij starten we met een heerlijk glaasje Portugese Espumante. Naar keuze Bruto of Rosé.

 

De portproeverijen zijn masterclasses.

Je gaat leren over port, waarbij het natuurlijk ook best gezellig mag zijn. Terwijl je proeft, ontdek je lekkere port & spijs combinaties. Sommige klassiek, andere eigentijds.

 

De wijnproeverijen zijn een mooie kans om kennis te maken met Portugese wijnen die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. Moderne wijnen gemaakt met respect voor de natuur.

 

Proef en ontdek je favoriete port en/of Portugese wijn tijdens een proeverij.

 


 

Wil je zowel Portugese wijnen als port proeven?

Dat kan. Ook hiervoor zijn leuke arrangementen. 

 


 

De proeverijen worden altijd gecombineerd met een borrelplank & bites.

 

 Deze zijn met zorg samengesteld en passend bij de arrangementen. Ook als je vegetarisch bent, niet van vis houdt of iets niet wil of mag hebben, zijn er volop mogelijkheden. Laat het weten bij je boeking en ik hou er rekening mee.

 

Een proeverij kan worden gegeven bij je thuis, in je tuin, op je boot, je bedrijf of vereniging. Er is veel mogelijk. Ik neem alles mee wat we nodig hebben. Jij zorgt voor de ruimte, tafel en stoelen en natuurlijk je bezoek of gasten.

 

___

 

Niet onbelangrijk: ben je bewust van de kwaliteit die je proeft. De port en wijnen zijn met zorg en aandacht geselecteerd. Met als uitgangspunten: goede kwaliteit, een mooie prijs die voor iedereen oké is en de gedachten van de wijnmaker / wijnmaakster. De producten hebben exclusiviteit op de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat ze op slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

 

Kwaliteit staat altijd voorop. Omdat de productie beperkt is, kan het voorkomen dat een bepaalde port en /of wijn niet meer verkrijgbaar is. In dat geval zullen we moeten wachten op een nieuwe oogst.

 

___

 

Ward heeft geen eigen proeflokaal.

 

Voor particulieren, mkb en verenigingen.