Ward's Wijn Wereld | Port & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Proeverijen met port & Portugese wijnen


zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Ontdek mooie toegankelijke wijnen & ports die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. Al vanaf 6 personen te reserveren. 

 

Een proeverij is compleet verzorgd en inclusief stokbrood, borrelplank of bijpassende bites. Ervaar een culinair middag of avondje uit in uw eigen omgeving.

 

Deze proeverijen stel ik graag in overleg met u samen. Maatwerk dus, met uw eigen voorkeur en mijn ervaring.

 


We beginnen met een lekkere  Portugese Espumante. Naar keuze of een Brut of een Brut rosé.

 

Daarna neem ik u in ongeveer 2,5 uur mee naar de wereld van Portugese wijn en port en beantwoord al jullie vragen. Ik ga ook uitleggen hoe u goed leert proeven en waar u op moet letten. Ontdek uw voorkeur, train uw reukvermogen en smaakpapillen en proef lekkere wijn & spijs combinaties. 

 

Ik neem alles mee wat we nodig hebben. Makkelijk toch?! U zorgt voor tafels, stoelen en het bezoek.

U gaat in een ontspannen sfeer, maar met een serieuze insteek, Portugese wijnen en port proeven. Een proeverij kan bij u thuis, op uw kantoor of bedrijf, bij uw vereniging of boot. Er zijn veel mogelijkheden.

 

Wat u ziet, ruikt en proeft gaat u leren omschrijven. Hier ga ik vrij diep op in want zo herkent u kwaliteit. Niet iedereen is daar even goed in, maar ik ga u begeleiden. Ontdek ook het mooie van wijn & spijs combinaties.

 

De proeverijen zijn smaakvol, gezellig en met exclusieve wijnen en port ( beperkt verkrijgbaar op de Nederlandse markt ). Uit ervaring weet ik dat er wijnen en port bij zitten die u echt lekker vindt en vaker wil drinken. Deze kunt u na afloop bestellen en worden op een later tijdstip bezorgd. De proeverijen hebben daarom een bescheiden commercieel karakter.


Bedragen zijn exclusief reiskosten a 19 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar Ward via info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472 / 0495-494761 of gebruik het contact-formulier ( privacy verklaring is van toepassing ).