Wards Wijn Wereld - port, Espumantes & Portugese wijnen - app 0641920472

Ward biedt verschillende proeverijen aan 


 

 

De portproeverijen beginnen met een lekker verfrissende port-cocktail. De wijnproeverij starten we met een heerlijke Portugese Espumante. Naar keuze Bruto of Rosé.

 

Je gaat leren over port, waarbij het best gezellig mag zijn. Terwijl je proeft, ontdek je lekkere port & spijs combinaties. Sommige klassiek, andere eigentijds. De portproeverijen zijn masterclasses.

 

De wijnproeverijen bieden een mooie kans om kennis te maken met Portugese wijnen, die ook gastronomisch veelzijdig inzetbaar zijn. Het zijn moderne wijnen gemaakt met respect voor de natuur. 

 

Proef en ontdek jouw favoriete port of Portugese wijn.

 


 

Wil je zowel Portugese wijnen als port proeven? Ook hiervoor zijn leuke arrangementen. 

 


De proeverijen worden gecombineerd met borrelplank & bites.

 

Deze zijn met zorg samengesteld en passend bij de arrangementen. Ook als je vegetarisch bent, niet van vis houdt of iets niet mag hebben, zijn er mogelijkheden. Laat het me weten.

 

Een proeverij kan bij je thuis, in je tuin, op je boot, bedrijf of vereniging. Er is veel mogelijk. Ik neem alles mee wat we nodig hebben. Jij zorgt voor de ruimte, tafel en stoelen en je bezoek.

 

Niet onbelangrijk: ben je bewust van de kwaliteit die je proeft. De port en wijnen zijn met zorg en aandacht geselecteerd. Met als uitgangspunten: goede kwaliteit, een faire prijs die voor iedereen oké is en de gedachten van de wijnmaker / wijnmaakster ten aanzien van het product en omgeving.

 

De producten hebben exclusiviteit op de Nederlandse markt ( beschikbaar in een paar winkels ). Omdat de productie beperkt is, kan het voorkomen dat een port of wijn tijdelijk niet verkrijgbaar is. 

Ward heeft geen eigen proeflokaal.

 

Voor particulieren, mkb en verenigingen.