Wards Wijn Wereld - port, Espumantes & Portugese wijnen - app 0641920472

Portproeverij & wijnproeverij


In verband met familieomstandigheden zijn er tot september 2023 geen proeverijen te boeken.

Ward biedt verschillende proeverijen aan.

 

Bij port proeverijen ga je goede ports proeven, jouw voorkeur ontdekken, veel over port leren en lekkere port & spijs combinaties proeven. Een proeverij en masterclass ineen. 

 

Bij een wijnproeverij ligt het accent meer op wijnen ontdekken en aroma's herkennen. Ook hier wordt wijn & spijs gecombineerd.

 

Bij een gemengde proeverij van wijn & port, is er voor ieder wat wils. Zo kunnen zowel de wijnliefhebbers als de portliefhebbers lekker genieten. Deze proeverijen worden in overleg samen gesteld. Jouw voorkeur en mijn ervaring.

 

Beide zijn smaakvolle en leerzame ervaringen waarbij ik veel waarde hecht aan port / wijn & spijscombinaties.

 

Bij Ward is een proeverij altijd compleet verzorgd ( ik neem alles mee ) en inclusief borrelplank. Vanaf 6 personen te boeken. Jij zorgt voor een tafel, stoelen en bezoek. Een gezellig avondje in je eigen omgeving.  


Je gaat in een ontspannen sfeer, maar met een serieuze insteek, port proeven en hier over leren. Wat je ruikt en proeft ga je leren omschrijven. Hier ga ik vrij diep op in want zo herken je kwaliteit. Niet iedereen is daar even goed in, maar ik ga je begeleiden.

 

Uit ervaring weet ik dat er port & wijn bij zitten die je vaker wil drinken. Deze kun je na afloop bestellen.