Wards Wijn Wereld - port, Espumantes & Portugese wijnen - app 0641920472

Port adviseur voor horeca 


Ward kan je adviseren op het gebied van port. Meer concreet: ik help de omzet verhogen en meer winst te maken.

 

Dit door je medewerkers en jouzelf te trainen met port cursussen. En te kijken naar de inzetbaarheid en mogelijkheden die er zijn binnen het assortiment en de menukaart die jij hebt.

 

Laat je gasten terugkomen voor de lekkere port die jullie serveren en het goede advies wat jullie hierbij geven. Of om de port-cocktails die je onderscheidt.

 

Port cursussen voor jouzelf en je medewerkers.

 

Er is veel mogelijk met port. Als er kennis is bij de medewerkers, is er al veel gewonnen. Kennis vergroot zelfvertrouwen en dat wordt weer vertaald naar de gasten. Die kennis wordt opgedaan met een port cursus die ik voor de horeca heb samengesteld en altijd op maat aanbied. 

 


Port advies in jouw zaak.

 

Ook kunnen we samen uw port assortiment onder de loep nemen en kijken wat er anders kan, waar de mogelijkheden liggen. Denk aan het serveren van lekkere port & spijs combinaties, een mooie zichtbare plaats voor de flessen in jouw zaak. Een kaartje op tafel of een pakkende tekst op een 'menu bord' als je die gebruikt.

 


Port & spijsavond in jouw zaak.

 

Wil je iets leuks doen voor je gasten? Denk dan eens aan een port & spijs avond die ik kan begeleiden. 

 


Portproeverij in jouw zaak.

 

Wil je iets gezellig en leerzaams doen? Bied je gasten een portproeverij aan die ik kan begeleiden. 

 Omdat elke zaak zijn eigen waarden uitstraalt, is een vaste prijs niet te geven. Voor vragen of een gratis offerte op maat, mail je naar info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472  / 0495-494761 of gebruik onderstaand formulier. De privacy wet is van toepassing.

 

Stel je vraag en/of omschrijf het probleem hieronder.

Ward is onderscheidend in de toewijding van het combineren van port & spijs.