Ward's Wijn Wereld - Port & Portugese Douro wijnen - bel Ward 06-41920472


Proeverijen met port & Portugese wijn


 

zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Ontdek mooie toegankelijke wijnen & ports die ook gastronomisch breed inzetbaar zijn. Al vanaf 6 personen te reserveren. 

 

Een proeverij is compleet verzorgd en inclusief stokbrood, borrelplank of bijpassende bites. Ervaar een culinair middag of avondje uit in je eigen omgeving.

 

            Deze proeverijen stel ik graag in overleg met je samen.                  Maatwerk dus, met jou voorkeur en mijn ervaring.

 


We beginnen met een lekkere  Portugese Espumante. Naar keuze of een Brut of een Brut rosé.

 

Daarna neem ik je in ongeveer 2,5 uur mee naar de wereld van Portugese wijn en port en beantwoord al jullie vragen. Ik ga ook uitleggen hoe je goed leert proeven en waar je op moet letten. Ontdek je voorkeur, train je reukvermogen en smaakpapillen en proef lekkere wijn & spijs combinaties. 

 

Ik neem alles mee wat we nodig hebben. Makkelijk toch?! Jij zorgt voor tafels, stoelen en het bezoek.

 

Je gaat in een ontspannen sfeer, maar wel met een serieuze insteek, Portugese wijnen en port proeven. 

 

Wat je ziet, ruikt en proeft ga je leren omschrijven. Hier ga ik vrij diep op in want zo herken je kwaliteit. Niet iedereen is daar even goed in, maar ik ga je begeleiden. Ontdek ook het mooie van wijn & spijs combinaties.

 

De proeverijen zijn smaakvol, gezellig en met exclusieve wijnen en port ( beperkt verkrijgbaar op de Nederlandse markt ). Uit ervaring weet ik dat er wijnen en port bij zitten die je echt lekker vindt en vaker wil drinken. Daarom kun je die producten te bestellen. Deze worden op een later tijdstip bezorgd.

 

Een proeverij kan bij je thuis, op je kantoor of bedrijf, bij je vereniging of op je boot. Er zijn veel mogelijkheden.

 


Bedragen zijn exclusief reiskosten a 19 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Voor meer informatie en/of boekingen mail je naar Ward via info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472 of gebruik het contact-formulier (privacy verklaring is van toepassing).