Wards Wijn Wereld - port, Espumantes & Portugese wijnen - app 0641920472


Daarom kies je voor Ward.


 

 

Proeverijen van Ward's Wijn Wereld zijn gezellig, smaakvol en leerzaam. Tot zover niets nieuws.

 

Je proeft mooie ports en wijnen die met veel kennis en aandacht zijn gemaakt. Daarom is het belangrijk dat je ook met interesse en een serieuze insteek proeft. Kijk, ruik en proef. Train je geheugen.

 

Je smaak, beleving en vragen zijn persoonlijk. Daarom luister ik naar wat je zegt. Echte aandacht en daarvoor de tijd nemen is belangrijk. 

 

De grootste verschillen met collega's zit hem in het feit dat ik:

 

- veel aandacht besteed aan port / wijn & spijs combinaties.

- het belangrijk vind dat ik je iets kan leren.

- met passie praat over port en Portugese wijnen.

 

Port- & Portugese wijnproeverijen


Ik bied arrangementen aan waarbij ik alles zelf meeneem. Makkelijk, toch? En de afwas weer mee naar huis. Je kunt de geproefde port en/of wijn na afloop bestellen. Niets meer en niets minder. Zodat je lekker op je gemak kunt genieten van de proeverij.

 

Bovendien is het een goede investering in jezelf. Zowel in port- en Portugese wijnkennis, als in reuk- en smaakvermogen met herinnering. 

 

Portcursussen voor horeca 


Voor mensen in de horeca heb ik portcursussen samengesteld.

 

Deze worden op maat aangeboden en we gebruiken de ports die jullie je gasten serveren. We gaan samen aan de slag om de ports beter te leren kennen, de kennis over port te verbeteren en hoe je leert om meer port kunt verkopen. Daarom is dit ook geschikt als teambuiling activiteit.

 

Voor het juiste advies of bijvoorbeeld een portproeverij voor je gasten, wil ik graag je adviseur zijn.


 

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472 of 0495-494761 of gebruik het contact-formulier ( privacy verklaring is van toepassing ).