Wards Wijn Wereld: port & Portugese wijnen | bel 06-41920472

Port adviseur voor horeca 


Ward kan u adviseren op het gebied van port. Meer concreet: ik helpt de omzet verhogen en meer winst te maken.

 

Dit door uw medewerkers en uzelf te trainen met port cursussen. En te kijken naar de inzetbaarheid en mogelijkheden die er zijn binnen het assortiment en menukaart.

 

Laat uw gasten terugkomen voor de lekkere port die jullie serveren en het goede advies hierbij. Of om de portcocktails die u onderscheiden.

 

Port cursussen voor jouzelf en uw medewerkers.

 

Er is veel mogelijk met port. Als er kennis is bij de medewerkers, is er al veel gewonnen. Kennis vergroot zelfvertrouwen en dat wordt weer vertaald naar uw gasten. Die kennis wordt opgedaan met een port cursus die ik voor de horeca heb samengesteld en aanbied. 

 


Port advies in uw zaak.

 

Ook kunnen we samen uw port assortiment onder de loep nemen en kijken wat er anders kan, waar de mogelijkheden liggen. Denk aan het serveren van lekkere port & spijs combinaties, een mooie zichtbare plaats voor de flessen in uw zaak. Een kaartje op tafel of een pakkende tekst op een 'menu bord' als u die gebruikt.

 


Port & spijsavond in uw zaak.

 

Wilt u iets leuks doen voor uw gasten? Denk dan eens aan een port & spijs avond die ik kan begeleiden. 

 


Portproeverij in uw zaak.

 

Wilt u iets gezellig en leerzaams doen? Biedt uw gasten een portproeverij aan die ik kan begeleiden. 

 Omdat elke zaak zijn eigen waarden uitstraalt, is een vaste prijs niet te geven. Voor vragen of een gratis offerte op maat, mailt u naar info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472  / 0495-494761 of gebruik onderstaand formulier. De privacy wet is van toepassing.

 

Stel uw vraag en/of omschrijf het probleem hieronder.