Alle port en wijnen waar ik mee werk worden geproduceerd met dezelfde zorgvuldigheid en toewijding. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit. 

 

De druiven met de hand geplukt. Zo worden alleen de rijpe en gezonde druiven geselecteerd. Bovendien minimaliseert handmatig plukken schade aan de wijnstokken, wat gunstig is voor de volgende oogst.


Het Douro gebied in het noorden van Portugal staat bekend om zijn unieke terroir, met steile hellingen langs de rivier de Douro en een variatie aan bodemsoorten ( onder andere leisteen en graniet ) waardoor druiven van hoge kwaliteit worden geproduceerd. 

 

Dat biedt de beste mogelijkheid om frisse en volle wijnen te maken. Altijd mooi in balans, elegant en met heerlijke intense aroma's. Bijzonder geschikt om ze gastronomisch breed in te zetten. Maar ook zo zeker het proberen waard.


Zowel port als Portugese wijnen bieden een rijke diversiteit aan smaken, stijlen en ervaringen, waardoor deze aantrekkelijk zijn voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Bovendien zijn ze door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding toegankelijk voor hen die deze drank op waarde kan schatten.

 

Het landschap van de Douro-vallei speelt ook een belangrijke rol. Het is niet alleen adembenemend mooi, maar het draagt ook bij aan het romantische en avontuurlijke imago van de port en wijnen uit dit gebied. Niet voor niets staat het op de Unesco erfgoed lijst.