Ward's Wijn Wereld: port, Espumantes & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Waarom kiest u voor een proeverij van Ward


Proeverijen van Ward's Wijn Wereld zijn gezellig en smaakvol. Tot zover niets nieuws.

 

Ik laat mooie ports en wijnen proeven die met veel kennis en aandacht zijn gemaakt. Daarom vind ik het belangrijk dat u ook met interesse en een serieuze insteek proeft. Ik besteed veel aandacht aan het kijken, ruiken en proeven. Zodat u uw geheugen traint en bewust bent van wat u ruikt en proeft.

 

Uw smaak en uw vragen zijn persoonlijk, daarom luister ik wat u zegt. Echte aandacht en daarvoor de tijd nemen vind ik daarom belangrijk. 

 

De grootste verschillen met collega's zit hem in het feit dat ik:

- veel aandacht besteed aan port / wijn & spijs combinaties.

- het belangrijk vind dat ik u iets kan leren.

- u bewust laat worden van de kwaliteit die u proeft.

 


Als u vaker aan een proeverij heeft meegedaan, zult u ongetwijfeld hebben gemerkt, dat het op het einde gaat over verkoop. De meeste proeverijen hebben namelijk een grote commercieel karakter. U ziet vaak proeverijen voor € 15,00 per persoon op internet staan. Daar is niets mis mee, maar dat is niet hoe ik werk.

 

Als u nagaat wat een proeverij kost voor het bedrijf die zoiets organiseert, zult u begrijpen dat er op het einde ook nog wijn moet worden verkocht. Anders moet er geld bij. Nu komt het: vaak wordt dat niet verteld aan de persoon die de proeverij boekt. De gasten worden verrast omdat ze ook nog wijn 'moeten ' kopen. En bijna altijd is zo'n proeverij zonder stokbrood, borrelplank etc, en moet u zelf vaak voor glazen zorgen.

 

Bij Ward is dat anders. Ik bied arrangementen aan waarbij ik alles meeneem. Net zo makkelijk, toch? En de afwas mee naar huis. U kunt natuurlijk wel de geproefde port en/of wijn bestellen. Bij de proef-formulieren die ik gebruik, zit een bestellijst. Maar ik benoem alleen in het begin en het einde van de proeverij dat de mogelijkheid er is. Niets meer en niet minder. Zodat u lekker op uw gemak kunt genieten van de proeverij.

 

Simpel gezegd: bij mij betaald u voor het arrangement en mijn kennis. Niet voor verkoop.

 


 

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@wardswijnwereld.com, bel Ward op 06-41920472 of 0495-494761 of gebruik het contact-formulier ( privacy verklaring is van toepassing ).