Ward's Wijn Wereld | Port & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Iets te vieren?


Als u iets te vieren heeft, help ik graag om uw dag te laten slagen. Denk aan een verjaardag, een bruiloft, evenement, personeelsfeest of als u iets leuks wil doen voor uw zakenrelaties?

Op uw verjaardag wilt u lekkere wijn en/of port schenken. Hierin zijn veel mogelijkheden. Zo kunt u alleen de port en/of wijnen bestellen of Ward kan de wijn / port meenemen en inschenken ( en alles daarvoor meebrengen ). Als de ruimte het toelaat is het ook leuk om vanaf een sfeervol aangeklede tafel de port en/of wijnen te 'presenteren' en in te schenken. Dit kan dan bijvoorbeeld in uw tuin, waar ik ( wij ) de drankjes inschenk( en ). Met een verhaaltje over de port en wijn erbij.

 

Bij een bedrijfsopening of jubileum schenken we vanaf een mooi aangeklede tafel goede en lekkere port en/of Portugese wijnen. Alles met exclusiviteit ( op weinig plaatsen verkrijgbaar ) op de Nederlandse markt.

 

Een trouwfeest is natuurlijk niet compleet zonder Champagne-toast met mousserende wijn. In dit geval heerlijke Portugese Espumante, zowel in wit als rosé mogelijk. Daarna kunnen we overgaan we over op andere heerlijke Portugese wijnen en/of port. Wij schenken de glazen voor jullie in. 

 

 

U zorgt voor de locatie, de tafels, de stoelen en de uitnodigingen. Ward doet de rest. 

 

Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte op maat neemt u contact op met Ward via info@wardswijnwereld.com, tel.: 06-41920472  /  0495-494761 of gebruik het contact formulier  (privacy verklaring is van toepassing.)