Ward's Wijn Wereld | Port & Portugese -Douro- wijnen | bel Ward 06-41920472

Portadvies voor horeca.


In de horeca zijn veel mogelijkheden om een mooi en lekker glaasje ( of fles ) port in te zetten om uw gasten te verwennen. Ward kan u hierbij adviseren. 

 

Denk aan port & spijs advies, cocktails leren maken op basis van port, kennis over port verhogen en uw medewerkers het vertrouwen geven zodat ze weten waar ze het over hebben.

 

Port is niet alleen als aperitief en/of digestief te serveren. Maar ook zeer goed inzetbaar als begeleider bij diversen gerechten. Er zijn mooie port & spijs combinaties. En wat te denken van verrassende portcocktails om u te onderscheiden.

 

Verhoog uw winst. Laat uw gasten terugkomen vanwege de lekkere port die jullie serveren en voor het goede advies hierbij. Laat mij uw adviseur zijn op het gebied van port. 

 

Voor restaurants, hotels en bars.

                                     

Voor horeca ondernemers heb ik een port cursus gemaakt. Met de ports die jij je gasten serveert.

Wilt uzelf en uw medewerkers de kennis over port en de inzetbaarheid hiervan verhogen? Boek een portcursus waarbij we de port gebruiken die u uw gasten serveert. Eventueel samen met gerechtjes van uw terras- en/of menukaart  


Voor vragen of meer informatie, mailt u met Ward via info@wardswijnwereld.com, bel 06-41920472  / 0495-494761 of gebruik onderstaand formulier. De privacy wet is van toepassing.

 

Stel uw vraag en/of omschrijf uw probleem hieronder.