Portcursussen voor horeca mensen.

U heeft een mooie horecazaak maar u haalt te weinig omzet uit het port assortiment. Dat is jammer omdat er veel mogelijk is met port. Uw medewerkers weten veel van wijn maar bij port is dat anders. Ward biedt trainingen aan op het gebied van port.

 

In een voorbereidend gesprek bespreken we samen welke en hoeveel ports u gaat proeven en hierover wat gaan leren. Een goede basis hiervoor is een port cursus. Kennis is belangrijk en zal zeker bijdragen aan het niveau van uw medewerkers.

 

U leert wat de verschillende portstijlen zijn, hoe port gemaakt wordt, waar het vandaan komt, een beetje geschiedenis en natuurlijk gaan we port & spijs combinaties bekijken. Misschien is het mogelijk om hapjes ( en/of borrelplankje ) die uw keukenbrigade maakt te proeven met de daarbij passende port. Daarom is deze cursus ook geschikt voor uw keukenbrigade. Als extra geef ik u nog suggesties voor lekkere cocktails op basis van port.

 

Let op: vanwege wetgeving moet iedere deelnemer 18 jaar of ouder zijn. Na de training krijgt iedere deelnemer een hand-out om thuis alles nog eens te kunnen bekijken. 

 

We kijken ook samen hoe we de omzet en winst kunnen verhogen. 

 

 

Omdat iedere zaak uniek is en haar eigen waarde uitstraalt, is een vaste prijs niet te geven. Een portcursus duurt ongeveer 3 uur. Naderhand houden we nog contact om te kijken hoe het gaat en waar u misschien nog tegenaan loopt.

 

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? U kunt via onderstaand formulier vrijblijvend contact opnemen.