Wards Wijn Wereld - port, Espumantes & Portugese wijnen - app 0641920472

Iets te vieren?


Als je iets te vieren hebt, help ik graag om jouw dag te laten slagen. Denk aan een verjaardag, bruiloft, evenement, personeelsfeest of als je iets leuks wil doen voor je zakenrelaties?

 

Op je verjaardag wil je lekkere wijn en/of port schenken. Hierin zijn veel mogelijkheden.

 

- Zo kun je alleen de port en/of wijnen bestellen.

- Ward kan de wijn / port meenemen en inschenken ( en alles daarvoor meebrengen ). Als de ruimte het toelaat is het leuk om vanaf een sfeervol aangeklede tafel de drankjes te 'presenteren' en in te schenken. Dit kan ook in de tuin. Met een verhaaltje over de port en wijn erbij.

 

 

Bij een bedrijfsopening of jubileum schenken we vanaf een mooi aangeklede tafel goede en lekkere port en/of Portugese wijnen. Alles met exclusiviteit ( op weinig plaatsen verkrijgbaar ) op de Nederlandse markt.

 

Een trouwfeest is natuurlijk niet compleet zonder Champagne-toast. In ons geval heerlijke Portugese Espumante, waarbij zowel wit als rosé mogelijk is. 

 

Daarna kunnen we overgaan op andere heerlijke Portugese wijnen en/of port. Dit kan aangevuld worden met Portugese lekkernijen. 

 

Ward schenkt de glazen voor jullie in. Jij zorgt voor de locatie, de tafels, de stoelen en de uitnodigingen. Ward doet de rest. 

 

Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte op maat neem je contact op via info@wardswijnwereld.com, tel.: 06-41920472  /  0495-494761 of het contact formulier. De privacy verklaring is van toepassing.