Ward's Wijn Wereld: port en Portugese Douro wijnen

Heb je iets te vieren?

 

Als je iets te vieren hebt, help ik graag om je dag te laten slagen. 

Denk aan een verjaardag, een bruiloft, personeelsfeest of als je iets leuks wil doen voor je zakenrelaties?

 

 

Wil je lekkere port en of wijn schenken op je verjaardag. Hierin zijn veel mogelijkheden. Zo kun je alleen de wijnen bestellen, ik kan de wijnen meenemen en inschenken ( en alles daarvoor meebrengen ). Als de ruimte het toelaat is het ook leuk om vanaf een sfeervol aangeklede tafel de port en/of wijnen te 'presenteren'. Dit kan dan bijvoorbeeld in de tuin, waar ik de drankjes inschenk. Met een verhaaltje van de port en wijn erbij.

 

___

 

- Bij een bedrijfsopening of jubileum schenken we vanaf een mooi aangeklede tafel goede en lekkere port en/of Portugese wijnen. Allemaal met exclusiviteit ( op weinig plaatsen verkrijgbaar ) binnen de Nederlandse markt.

 

___

 

  - Een trouwfeest is natuurlijk niet compleet zonder mousserende wijn. In dit geval heerlijke Portugese Espumante, zowel wit als rosé is mogelijk. Daarna kunnen we desgewenst overgaan we over op andere heerlijke Portugese wijnen. Wij schenken de glazen voor jullie in. 

 

___

 

Jij zorgt voor de locatie, de tafels, de stoelen en de uitnodigingen. Ward doet de rest. 

Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte op maat neem je contact op met Ward via info@wardswijnwereld.com, tel.: 06-41920472 of gebruik het contact formulier (privacy verklaring is van toepassing.)